SUCKS! och hur fan går man vidare?

Så har det återigen gått hästalångt sen jag skrev ett par rader här. Och varför? för att tjejen här fått sitt hjärta krossat och varit sjuk helt förbannat länge. Tappade den där rösten som i vanliga fall redan är jävligt ljus och pipig så att den här gången hörde inte ens kassörskan när jag sa- Nej tack det behövs inget kvitto!

Nog om den skiten!- Jag är singel! & fri som en fågel antar jag att man ska skrika av lycka!

Eftersom jag varit dunder förkyld gråtit av olycka och allmänt tyckt synd om mig själv dom två senaste veckorna så kan jag ju inte påstå att jag känner mig för het. Tvärtom! Jag klarar verkligen inte av utväxt på ett ljust hår. Det kan vara så groteskt att det smakar illa i min mun. Vissa passar i det! kan rentutav vara sexiga i det!- MEN INTE JAG!


- Här har det börjat gå utför, nu är det värre!


SOM SAGT JÄTTE SNYGGT PÅ VISSA!


/ Så varför gnäller jag? gå till frisören och slinga skiten.
Förmodligen för att det var ca 4 veckor sen jag var där och betalade som vanligt 1300kr. Och det är helt fel semestertider för att jag ska vilja offra dom pengarna just nu. Så lev med att vara ful ett tag? eller blek håret själv? Jag vågar ju för fan inte riskera att se ut som en kyckling.



FYFAN!- Hur fan reser man sig upp igen

Så många frågor så lite svar!

Vad har jag gjort??? hur kunde jag göra det här? Har du verkligen sagt så sjukt dumma saker om mig? Jag mår illa! Jag får panikattacker allt blir helt svart. Jag bryter förihelvete ihop på stan!

Jag vaknar upp på morgonen och tror allt varit en mardröm kollar på telefonen ser ditt sms- Din jävla lilla hora! Hur fan kan man skriva så? Det jag gjorde var fel, jag skulle aldrig varit med honom. JAG BLEV ABSOLUR RÅPACKAD den kvällen och det finns ingen ursäkt. Men vi hade inte träffats på lång tid, du har sårat mig så många gånger så det finns inte. Varje gång är det jag som ligger själv på marken och får ta den kraften som egentligen inte finns till att försöka ställa mig upp igen, Du bryter ner mig! Du gör mig till en sämre version av mig själv. Jag är inte glad!! Jag är bara tom!! JAG GÖR ETT MISSTAG, men hade du brytt dig hade vi väl hörts tidigare?? Jag förstår att det var fel av mig. Men så som du behandlat mig i snart ett år?  Att du inte svarar utan bara säger till vännerna att du skiter i vilket gör inte bara ont det är så hemskt så det finns inte- Tack!!

RSS 2.0