Aldrig mer socker!

Igår hände något så sjukt pinsamt, att den här bruden nästintill ville ta sitt pick och pack och flytta ifrån denna värld!
Hahahah- hur pinsam får man va?



- har det senaste levt på socker (överdriver inte) och dte har tydligen personalen i affären jämte uppmanat. Igårkväll var jag nere och köpte socker i form av lösgodis, och fick en liten kommentar av tanten i kassan.
" Åh vad jag önskar att jag också kunde äta godis (jämt) utan att gå upp i vikt, Hääär dööör jag utav tjockiskänsla. Och svarar- jaa jag har sockerberoende (och rödar till en tomat) FYFAN va pinsamt det här var!

Kom hem åt ungerfär 3 bitar sen var det fan nog! Ut i mörkret och sprang ca 13 varv runt området, kommer hem och ställer fram löpband, abslider, och magövningsgrej! JAG SKA ALDRIG ÄTA SOCKER IGEN,

What if happiness is looking for me in wrong place?

Jag känner mig skitzofren, ena sekunden lycklig! som att jag nästintill tagit lyckopiller. Näsat sekund super deppig och ensammast i världen. Så här håller det på i allt! Ena sekunden super pepp, nästa fuck life!

- En av dom värsta sakerna som finns, är att vara OLYCKLIGT kär!



Jag lider av ångest, en oroligt djup sådann. Ångest över att sommaren är på väg (det är ändå den alla väntar på, jag har ångest över hur duktig jag var förra året! Hur lycklig jag var, hur lycklig du gjorde mig! Hur fin du fick att känna mig!

Bara att jag trycker ner tagenterna och skriver det här, får mig helt kallsvettig. Det ryser om dom få hårstrån,'
jag har på min kropp står upp.
Jag vill inte förlora, allt handlar om det! Att förlora dig, förlora det som var. Jag är rädd för att skapa nya minnen en ny sommar, jag är rädd att den inte ska bli lika bra som förra! Jag är så jävla rädd!

TÅRARNA BARA RINNER!




They love they way I ride it

JAG HAR ETT MÅL!

Jag har tidigare inte brytt mig om något mål eller datum då jag ska vara amazing. Men nu har jag ett! 22-25 April så jobbar jag på Bilmässan. Det vill man inte göra ugly! Alla kommer vara där, och det kommer säkert som dom alla andra åren vara brudar som ålar sig mot bilar/motorcyklar. Då vill inte jag springa runt och jobba ful!

Dagens ut-
Morgonpowerwalk, Gymmet, powerwalk, Hemmaövningar


Tips- Byt ut all din dryck mot vatten (syftar på allt) Efter ett tag vänjer man sig och det enda man blir törstig på är vatten, super bra :) slipper man dricka onödiga kalorier. / Även om cola light
(även är min fiende älskar honom) så ger han dig svullen mage och fula tänder.











FÖRÖVRIGT
är jag fortfarande lite deppig över att jag inte kommer iväg till Karlstad på Lördag och får missa
Vision Fighting Championship 2! Fuck off, hade varit mancandy på hög nivå ;)




Börjar dagen med en powerwalk! Precis som alltid :)


Ledig idag- Beslutångest vad jag ska hitta på, men det funderar jag på över en powerwalk, skippa inte dom!
Dom är rååå-viktiga!








You Need to realize that he doesn´t care. And you could be missing out on someone who does.

Klockan är bara strax 13,oo och jag sitter här helt klar, börjar 15,00 och jag är klar? Väldigt olikt mig!
Har en lektion på tisdagar (15-00-16-00) sa jag att jag älskar högskolan? Jag kommer kunna träna mycket mer än vad jag trodde med det här super schemat- (kan bara skryta om att jag är ledig imon med, dvs alla onsdagar)



- Det finns dock saker som suger med att börjat plugga, att sitta i ett tyst klassrum suck´s nu måste man ju äta något. Annars skriker väl magen ihjäl :(



Får väl snart gå och lagat lite mat, har beslutångest? Varma koppen? koka ägg? eller steka lite kyckling?
Vilket fall som helst så ska jag till gymmet efter, det ska bli vardagsmat!
-Gymmet, alltid trapporna (bor på sjätte våningen) springa en runda på kvällen. Och powerwalk på morgonen!
Nu är jag fan tillbaka!
Det här fick mig att se 46kg på vågen, så jag vet att det fungerar:)








Get Ritch Sleep Till Noon . And fuck´em All/ Jag tar fram vågen!

Sådär- Första skoldagen avklarad! Och jag sitter här i lösögonfransar och är allmänt nöjd över schemat!
Trodde aldrig jag skulle återvända frivilligt till skolan (vuxenutbildning) men att läsa till lite ämnen är väl alltid bra? Not Jag kommer ändå aldrig orka högskolan





Annars suger livet för tillfället (som det gjort alldelles för länge nu). behöver shoppa, behöver shoppa mer än nödvändigt. Behöver mätta något begär!






IMORGON ÄR DET DAGS- jag tar fram Han! Vågen!- jag måste inse sanningen!






New darlings and New lips

Barbara SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Nya skor beställda :) en orgasm bara jag tittar på dom, 14 cm klack behöver jag ens skriva att mina ögon ler.
ALLA borde äga minst ett par riktigt höga snygga SVARTA heels!

För övrigt har jag äntligen bestämt mig att det blir porr läppar! så fort pengarna infinner sig på kontot, ska bara hitta den perfekta kliniken i sthlm först!





En jävligt ytlig brud

Jag är en jävligt ytlig brud utav mig, och kan besiva det genom följande lista som befinner sig på mitt senast sparade dokument!

*Väska( Ny louis vouttion, eller orange stor-/ som jag kan ha till skolan)

*Ballerina skor- orange. Glittriga, leopard, rosa

*Snygg vår jacka- lite snobb inspierarad.  Vit, eller svart

*Orange blazer (hm)

*Bleka tänderna- hemma easy white 299,kr

*Fixa läpparna (adam & eva kliniken?

*Färga håret, kanske även slinga det

*Stövlar (hunter, eller liknande)

*Stora pilot solglasögon,

*Glittrigt rosa läppglans

*Glittrig ögonskugga ljusorsa

*Stor klocka (kanske guld)

*Gelé ögonmast

*Leaopard ballerina

*Hubba bubba rosa rouge (make up store)

*Färga ögonbryn/ögonfransar

*Vitt och silvrigt /glittrigt nagellack

 


När lönen eller andra (bortskämda pengar) sätts in maler det i mitt huvud. Det går likt parishjuler runt och runt vad jag ska köpa. Ikväll är även det en sån kväll, hemkommen lite för tidigt en patydag som denna, och istället för att ta ett glas vitt och sätta på en deppig kärleksfilm som kan förpesta mitt sorgliga liv för stunden" så är jag hypershop -galen! Jag antar att jag inte är ensam om detta?


Första dagen back in school IDAG! Läs komvux! Det fanns nämligen en tjej för tre år sen som tyckte det var viktigare att harja runt på krogen lite för många dagar i veckan, än att plugga och får respektabla betyg.

Jag ska vara ÄRLIG! Jag är snäll, generös, omtänksam och alla andra ljuva ord ni kan komma på. Men trots det fick även jag lite djävul i mig. Jag har en förmåga (the gift?) att döma folk direkt! jag ger dig/er inte en chans. Jag tittar på dig och scanar av dig, ge dig en bitch blick och sen är du aotomatiskt dömd som dum i huvudet- TILLS du har öppnat din käft och visat motsatsen! Även idag betedde jag mig så när jag träffade alla ny härliga" människor. Jag skojar inte det såg inte ut som att jag kommer trivas med någon, folk såg ut som döden själv. Okej jag gillar själv svart, men hur mycket svart får man ta på sig på en och samma dag? och vilken 23åring har ett hello kitty pennfack? Vem ens i vuxenålder äger ett pennfack? Nog om det!


Efter avslutad dag, träffar jag lillebror på stan. Får en rolig kommentar!- Du ser ut som barbie idag med. Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka hans kommentar? Jag antar att han syftar på min bränna, rosa läppar, för långa lösöfonfransar, och blåa kajal.



Jag ska ner till 46kg IGEN NU!! sjukt taggad!

Idag är våren här! det känns helt magiskt, för jag vaknade direkt upp som en annan människa. EN GLAD TJEJ!
Redo för ansträning!
-Äntligen har jag fått tillbaka lusten, orken och viljan- Men framför allt jag känner mig lycklig!!



Istället för att sitta här och gnälla om i vilket helvete jag varit i matkomer varannan dag typ (läs varje) och en extrem lat livstil det senaste. Så väljer jag att inte fokusera på det. '
JAG VÄLJER ISTÄLLET ATT FOKUSERA PÅ HUR JÄVLA LYCKLIG JAG VAR NÄR JAG VÄGDE 46KG!!!


Jag mår fan bra bara jag tänker på det, jag ska dit igen och jag ska fan stanna där!

På måndag börjar jag plugga, fyfan ryser lite jag tänker på det var ju 3 år sen jag tog studenten, men är väl lika bra antar jag. Sk iaf läsa upp två betyg (dumma natur) och sen läsa till två ytterliggare kurser. Det bästa med det här påhittet är iaf att jag lekte dum blondin och tog csn lång (JIPPI) känner mig nästintill NYRIK!"  Äntligen kan man börja pengla till götlaborg igen för shopping.

Ska strax ta ut kamphunden på solig promenad, efter det blir det raka vägen till gymmet. Och senare blir det skriva nyttig matlista och trippa över till affären :) fuck off vad tagga jag är idag!



SITTER OCH KOLLAR RUNT PÅ MASSA FINT TILL VÅREN (FÖR ATT INTE TALA OM SOMMAREN)

Oranget är en av världens finaste färger är så sjukt snyggt till en het bränna ;) vill ha massa guld accessoarer och Jätte Piloter- åå kan fortsätta hela dan!







RSS 2.0