Gör mig Midsommar fin, och hoppas på bortamatch!

Om man fortfarande känner sig blond när man kommer ut med rinnande blött hår (lite läskigt lik the grudge tjejen fast en ljushårig sådann) så kan man konstatera att håret ÄNTLIGEN BLIVIT LJUST!

HAR NU BÅDE VAXAT INNANLÅR, LEKT MED SILVERSHAMPOO OCH KLETAT BAKPULVET PÅ TÄNDERNA- DEN HÄR TJEJEN SATSAR PÅ ATT FÅ LIGGA IKVÄLL ;) -HÖHÖ FÅR EN 22-ÅRING  ENS SKRIVA SÅ (NEJ)


/ SLÄNGER IN TVÅ BILDER TAGNA EFTER MIDNIGHT IGÅR I EN ALLDELES FÖR STOR PYJAMAS T-SHIRT SOM ÄR SÅ AVTÄNANDE ATT EN KÅT TONÅRSPOJK HADE SLUPPIT BONGE- MEN JAG VISAR ER HÅRET ÄNDÅ!


- kanske en sista slingning hos frisören så ska man kanske vara nöjd sen :)

IKVÄLL SKA JAG DRICKA SNAPS I ALLT FÖR STORA SNAPSGLAS SJUNGA FULT TILL NÅGRA VISOR, KANSKE GÖRA EN OCH EN ANNAN DANS TILL SMÅ GRODORNA OCH VEM VET DET KANSKE FÅR BLI ETT NATTABAD!
Ångest kan jag ju lika gärna välkommna ikväll med tanke på att den här tjejen alltid får panik när systemet har stängt en dag och däför får köpa hem så att det finns dryck för ett helt compani. MEN VAFN FÖR DET? DET ÄR JU BARA MIDSOMMAR EN GÅNG OM ÅRET! HA DET FÖRJÄVLA BRA NU

En sista minuten biljett till beach 2011?


- Till alla som ligger på stranden och solar, jag antar att ni förstår varför jag inte gör det! fyfan!

Stans groteskaste tjej inskaffade sig igår en bikini i hopp om att förr eller senare våga sig till stranden och lapa lite sol (kanske till och med försöka ta bort stämpeln som badkruka) MEN IHELVETE heller att jag gör det än!
Har ju verkligen legat på lat (fet) sidan det senaste vilket man defintivt kan säga har satt sina spår. Nu är det slut med det (jag älskar ju att vara ute i sista sekund, så varför skulle detta vara ett undantag?
Att ställa sig på vågen i detta tillstånd skulle bara leda till att en snara två minuter senare skulle hängs upp i hatthyllan. Så det tänker jag inte straffa mig med än. DÄREMOT SKA DET STRAFFAS PÅ ANDRA SÄTT!


Skulle helst se att det enda min kropp bör förtära fram till midsummer skulle komma från den här flaskan ;)


- Håret såg visst jätte mörkt ut i det här ljuset hahah så är det INTE! (tack å lov, men än är det inte super ljust heller. Måste slinga det mer :(

RSS 2.0